Impachetare Crio - Shock


Therma Frio Shock este un tratament corporal revolutionar, o modalitate simpla si eficienta, care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus si depozitele de celulita. Therma-Frio-Shock arde grasimile in exces, pe loc! Prin efectul sau dublu, cald/rece, tratamentul are menirea de a consuma un numar mare de calorii din rezervele organismului.

Tratamentul Therma Frio Shock reprezinta cel mai eficient tratament anticelulitic si de slabire rapida, ce poate fi folosit si de persoanele cu fragilitate capilara si varice. Efectele terapiei sunt multiple: anticelulitic, antiadipos (slimming), compactare (reducerea numarului de centimetri in circumferinta), tonifiere, remodelare, antivergeturi.


Mecanismul este simplu: senzatia de frison, indusa de combinarea Therma Gelului (cald), cu Lichidul Frio (rece), induce o activitate musculara intensa, despre care se stie ca duce la un mare consum caloric. Studii de ultima ora confirma ca frigul te ajuta sa slabesti, printr-o activitate musculara sporita si implicit, printr-o ardere rapida a caloriilor. Un adult consuma in medie 2400 de calorii/zi, din aceasta cantitate, 1400 de calorii sunt arse de organism doar pentru a-si mentine temperatura la 37 de grade. Pornind de la aceasta observatie, specialistilor le-a venit o idee simpla: reducand temperatura organismului, acesta este obligat sa consume mai multe calorii pentru a-si echilibra temperatura, ceea duce la pierderea kilogramelor in plus mult mai rapid.

Ingredientii anticelulitici, continuti de Therma Gel, Lichidul Frio si Moulding Cream, vor “topi” stratul adipos deja existent. Extractul de Acebo, un excelent diuretic natural, ce imbunatateste circulatia limfatica, te va ajuta sa elimini toxinele din organism. Tot ce ai de facut este sa-ti rezervi o ora pe zi, pentru aplicarea tratamentului in cadrul Glamour Remodelare.

Etapele tratamentului:

Inainte de aplicarea tratamentului, se face peeling pe zonele de tratament. Se aplica apoi prin masaj un strat subtire de Therma Gel, pe zonele in care urmeaza sa fie folosite bandajele elastice. Urmeaza apoi aplicarea bandajelor elastice imbibate de solutia Frio Lichid. Aplicarea lor se face de jos in sus, pe zonele de tratament, printr-o stransoare confortabila. Cu bandajele elastice se sta intre 30 min si o ora, in functie de confortul fiecareia, eventual acoperita cu termocuverta, insa fara a fi pornita.

ATENTIE! Combinarea efectelor termo cald-rece provoaca senzatia de frig. Nu va speriati! Acesta este efectul normal al oricarui tratament cald-rece si are ca urmare compactarea tesutului (reducerea numarului de centimetri in circumferinta) si arderea unui numar mare de calorii.

Dupa un tratament de slabire rapida si compactare, tonifierea este obligatorie! Altfel, riscati ca pielea si tesuturile sa se lase. Dupa ce se inlatura bandajele elastice, se aplica Moulding Cream - crema anticelulitica si pentru fermitate sau Reaffirming Cream - crema pentru vergeturi si tonifiere.