Detox feet spa


Toxinele sunt prezente si ne inconjoara tot timpul, indiferent unde ne aflam.

Tutunul, alcoolul, aditivii alimentari, hormonii sintetici, medicamentele, anestezicele, pesticidele, metalele grele ne insotesc in viata de zi cu zi, napadindu-ne organismul.

Pentru ca organismul nostru sa functioneze la parametrii optimi, este necesar sa eliminam cat mai mult din aceste toxine.


Atunci cand efectul toxinelor asupra corpului nostru creste, apar efectele secundare ca letargia, oboseala cronica, dureri de cap, migrene, scaderea imunitatii prin aparitia racelilor repetate si a gripei. Problemele de respiratie se acutizeaza, sinusurile sunt mereu infundate, transpiratia miroase foarte urat si lista poate continua.

Cel mai vizibil simptom este scaderea imunitatii organismului.

Detoxifierea clasica presupune diete drastice, infometare, stari de oboseala si nervozitate cauzate de schimbarile ce au loc in organism o data cu purificarea lui.

Eliminarea deseurilor si a toxinelor se realizeaza prin rinichi, ficat, colon, ganglioni limfatici, plamani si glande.

Detoxifierea organismului prin detox spa este intensiva si dureaza doar 30 minute. Rezultatele sunt vizibile (apa isi schimba culoarea spre galben, verde, maro si chiar negru) din primele minute, indicand gradul de toxicitate din organism.

Procedura de detoxifiere prin detox spa consta intr-un proces simplu si sigur: prin simpla inmuiere a picioarelor intr-o baie de apa sarata bogata in ioni pozitivi si negativi a caror emisie este controlata de un microcomputer se poate obtine o vizibila revigorare a organismului.


Aceasta se realizeaza prin schimbul de fluxuri ionice intre organism si apa.

Prin detoxifierea organismului se produce colorarea apei in diferite nuante. Verde/galben este dovada detoxifierii rinichilor si tractului urinar in timp ce culorile maro si negru identifica detoxifierea ficatului si vezicii biliare. Fulgii de culoare neagra sunt metalele grele-nocive eliminate, iar rosu indica toxine purtate in circuitul sangvin. Portocaliul iti arata ca pana si toxinele depozitate in articulatii sunt eliminate din corp.

Aparatul de detoxifiere DetoxSpa asigura o intarire a sistemului imunitar.

Procesul de detoxifiere a organismului continua pe caile clasice (transpiratie,urina) chiar si la 36-48 de ore dupa incheierea tratamentului, iar sistemul imunitar se reface rapid.

Contraindicatii detox spa:
- sarcina
- transplant renal
- diabet,rani deschise in talpa
- persoanelor ce se afla sub tratament chimioterapie
- celor cu pacemaker cardiac.