Liposuctie virtuala - Cavitatie

Ce este liposuctia virtuala?

Tratamentul de cavitatie (numit si liposuctie virtuala sau nechirurgicala) reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distrug adipocitele definitiv.

Undele acustice determina dilatari si comprimari extrem de rapide care se succed in adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinand aparitia unor viduri (bule cavitationale).

Tratamentul de cavitatie provoaca miscari ale lichidelor in timpul diferitelor faze (de expansiune si compresie), creeaza tensiuni mari la nivelul celulei, care "rup" (prin implozie) membrana adipocitului, iar materialul celular (grasime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic.

Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie nu este dureros sau invaziv, nu induce efecte secundare si este o reala alternativa la liposuctia chirurgicala.

Care sunt rezultatele pe care le are liposuctia virtuala?

Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie ofera un nou contur corporal in numai 3 sedinte. Testele clinice demonstreaza o reducere, in medie cu 4 centimetrii la prima sedinta de liposuctie virtuala si aproape cu 10 cm dupa 3 sedinte.

Cavitatia este ideala pentru reducerea adipozitatilor, remodelare corporala, tratarea celulitei, slabire localizata, tonifierea pielii si lifting corporal.

De ce numim tratamentul de cavitatie, tratament de Liposuctie Virtuala?

Tratamentul de cavitatie reprezinta tratamentul viitorului care, cu timpul, va inlocui tratarea celulitei prin liposuctie chirurgicala cu liposuctie virtuala. De altfel, tratamentul de cavitatie este foarte asemanator unei proceduri de liposuctie, dar liposuctie virtuala.

Acest procedeu nu este chirurgical, este sigur si neinvaziv. Pentru o mai bună performanta, este indicat sa se realizeze un drenaj limfatic, care se poate face prin vacuum endermologie, electrostimulare, presoterapie sau drenaj manual.