Glamour Remodelare in cuvinte

Orice femeie este in cautarea perfectiunii si a echilibrului. Echipa Glamour Remodelare stie asta, sens in care te asteapta aici, in fiecare zi, sa ducem lupta cu kilogramele si sa traim fericirea victoriei impreuna! Suntem aici pentru ca tu sa-ti redobandesti silueta si sanatatea si sa-ti bucuri trupul si sufletul cu cele mai eficiente terapii si cele mai frumoase rezultate.

Nu facem promisiuni marete, insa iti promitem ca, alaturi de mine si de echipa mea, avand la baza vointa proprie, vei avea parte de terapii eficiente, care-ti vor remodela trupul, iti vor insufla o stare de bine intr-o atmosfera placuta si relaxanta, iar specialisti Glamour Remodelare iti vor da intotdeauna cele mai bune sfaturi pentru necesitatile trupului tau.

Impreuna vom forma o echipa plina de energie pozitiva, structurata cu un singur scop: acela de a te transforme intr-o frumoasa invingatoare!

Pentru a confirma calitatea serviciilor oferite de centrul nostru, artista Roxana Nemes a testat fiecare terapie si a inteles importanta respectului de sine, pornind de la respectul pentru imagine, pentru oamenii din jur.

Ne bucuram in continuare de sustinerea artistei care intregeste imaginea Centrului, constienta fiind ca un trup frumos modelat se obtine prin perseverenta si pachete special gandite.

"Glamour Remodelare este modul de a ma mentine in forma si de a ma relaxa, este noul meu stil de viata. Totodata, este locul unde am invatat ca respectul pentru sine, pentru corpul si imaginea mea este esential in viata unei femei." - Roxana Nemes

Regulament

Glamour Remodelare isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.

Va rugam ca, in cazul in care nu puteti veni la ora stabilita in cadrul programarii, sa anuntati acest lucru cu cel putin 12 ore inainte!!!

Daca nu anuntati, sedinta respectiva nu mai poate fi reprogramata si se va considera ca ati efectuat-o.

Reprogramarile vor fi acceptate la o distanta de maximum 7 zile de la data stabilita initial.

In cadrul promotiilor, avand in vedere fluxul mare de solicitari, liniile telefonice pot fi ocupate. Va rugam sa insistati sau sa utilizati adresa de mail.

Ne rezervam dreptul de a modifica tarifele si promotiile periodic.
Multumim, echipa Glamour!

Testimoniale


“ Cand am intrat prima data in salonul celor de la Glamour, am simtit ca am ajuns acasa. Apoi mi-am dat seama ca am intrat intr-o mare familie care are ca scop remodelarea si relaxarea noastra. Apreciez si recomand acest salon pentru personalul prietenos si bine pregatit, pentru terapiile inovative si personalizate pe care le-am gasiti aici si pentru faptul ca sunt mereu deschisi la nou.”

Sabina Caornovac, Social Media Specialist Navidoo“ Cu siguranta ca multora dintre noi ne place sa ne incepem ziua cat mai tarziu si lenevind putin in pat. Numai ca eu am ales sa-mi petrec diminetile intr-un mod cu totul si cu totul special, mai exact la Glamour, probabil cel mai interesant salon de infrumusetare din Bucuresti, unde am fost tratata ca o Regina. Mai in gluma, mai in serios, zi de zi, "am suferit" ca baba la frumusete si asta pentru ca am avut parte de tratamente facute cu cele mai noi aparate, produse din game de varf si echipamente ultramoderne. Rezultatul "muncii" mele? Cativa centimetri in minus si o stare de bine, asemanatoare cu cea pe care o aveam atunci cand m-am intors din ultima vacanta.”

Gina Maican - artista"Glamour este modul de a ma mentine in forma si de a ma relaxa, este noul meu stil de viata. Totodata, este locul unde am invatat ca respectul pentru sine, pentru corpul si imaginea mea este esential in viata unei femei."

Roxana Nemes, artista“ Cand ai o experienta de 10 ani in organizarea de evenimente, stii foarte bine ca partenerii cu care lucrezi sunt cheia succesului tau, iar daca un furnizor te nemultumeste macar o data, probabil nu vei apela din nou la serviciile sale. Colaborarea mea de lunga durata cu Centrul Gramour e dovada faptului ca atat eu, cat si clientii pentru care lucram, am fost multumiti de serviciile oferite de Glamour si de raportul calitate-pret. “

Adela Szatvanyi - Marketing & Event Manager No Surprises